De schoolgids

De basisschool .............. een stukje van je leven!

De basisschool is een stukje van je leven. Voor de kinderen en voor u. Jarenlang is er diezelfde weg van huis naar school en weer terug. In de loop van de jaren vertrouwt u uw kind zo’n 8000 uur toe aan de zorg van de juffen en meesters van de basisschool. Dat is een belangrijk deel van een kinderleven. Een basisschool kies je dan ook met zorg.

Scholen verschillen steeds meer, in werkwijzen, sfeer en resultaten. Ze verschillen in kwaliteit. Dat maakt het kiezen steeds moeilijker. Daarom vraagt de overheid aan basisscholen om jaarlijks een schoolgids te maken. Zo’n gids moet helpen bij het bewust kiezen van een basisschool.

De schoolgids is bedoeld voor ouders die hun kinderen op onze school hebben én voor ouders van toekomstige leerlingen. Aan de ouders van onze school leggen wij in deze gids verantwoording af over onze manier van werken en de behaalde resultaten. Aan de andere ouders leggen wij uit wat zij mogen verwachten als hun kind een leerling van onze school wordt.

Wij hopen dat u onze schoolgids met plezier zult lezen. De schoolgids is ook altijd beschikbaar op de site van onze school. Vanzelfsprekend bent u altijd welkom voor een toelichting.

 

Harry Postema, locatieleider

 

Een volledig exemplaar van de schoolgids kunt u downloaden door op de link hieronder te klikken.